Blog

Latest Industry News

Zuinigste diesel 7-zitters

TOP 3 meest zuinige 7 zitters (Diesel)

In deze blog schrijven wij over de top 3 meest zuinige Diesel 7-zitters. Deze 7 zitters zijn zowel perfect voor een groot gezin als voor uw portemonnee. De zuinigste 7-zitters die rijden op diesel hieronder op een rij.

Renault Grand Scénic Zen Hybrid Assist 1.5 dCi 81 kW

Renault Grand Scénic Zen Hybrid 7 sitter
Met een CO2 uitstoot van 139 gram(92 norm) de kilometer is de Grand Scenic Zen Hybrid de zuinigste in zijn soort. Met 1 liter diesel weet deze Grand Scenic een praktijk gemiddelde van 19,1 kilometers af te leggen. Het verbruik volgens de norm is 1 op de 28,6 kilometers. Voor de consumenten is de nieuwprijs voor deze Renault ruim €33.310. Bekijk de beschikbare occasions geschikt voor 7 personen. Zo kan u een zuinige auto scoren die geschikt is voor zeven personen voor een scherp tarief.

Citroën C4 Grand Picasso Business 1.6 Blue HDi 88 kW

Citroën C4 Grand Picasso 7 zitter zuinig
Met een CO2 uitstoot van 143 gram(98 norm) de kilometer is deze C4 Grand Picasso Business 1.6 zuinig in zijn klasse. Met 1 liter diesel weet de C4 Grand Picasso een gemiddelde van 18,5 kilometers af te leggen. Het verbruik volgens de norm is 1 op de 26,3 kilometer. Voor de consumenten is de nieuwprijs voor deze C4 Grand Picasso Business ruim €34.350. Bekijk de beschikbare occasions geschikt voor 7 personen. Zo kan u deze of een andere zuinige auto scoren, die ook nog eens geschikt is voor zeven personen. Nu tijdelijk voor de laagste prijzen beschikbaar.

Ford Grand C-Max 1.0 EcoBoost

Ford-C-Max 7 zitter zuinig
Met een CO2 uitstoot van 117 gram de kilometer is deze Ford Grand C-MAX zuinig in zijn soort. Met 1 liter diesel weet de Grand C-MAX een gemiddelde van 19,2 kilometers af te leggen. Voor de consumenten is de nieuwprijs voor deze Ford Grand C-MAX ruim €24.085. Bekijk de beschikbare occasions geschikt voor 7 personen. Zo kan u een zuinige auto scoren, die geschikt is voor zeven personen. Dit natuurlijk voor een lage prijs.

Bekijk hier de meest zuinige benzine 7 zitters
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top