Ford 7 persoons

Bekijk hier de meest gewilde Ford 7-zitters

ford galaxy 7 persoons auto

Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een ruim opgezette auto, geschikt voor 7 personen. Deze zevenzitter heeft alle technische voorzieningen die het autorijden comfortabel maken. Denk hierbij aan onder meer: parkeersensoren voor en achter, cruise control en separate airco voor de achterbank. Meer weten over deze auto? Klik op onderstaande button.

ford grand c max 7 persoons auto

Ford Grand C-Max

De Ford Grand C-Max is de volgende topper van Ford in deze lijst. De Grand C-Max is het kleinere broertje van de Ford Galaxy. De auto is in verschillende uitvoeringen te krijgen, waaronder een 7 persoons uitvoering. Heb je een groot gezin of ben je op zoek naar een auto met veel bergruimte? Bekijk dan zeker even de Ford Grand C-Max.

ford s max 7 persoons auto

Ford S-Max

Moderne styling, buitengewone prestaties en perfect sturen. Dat is wat de S-MAX uniek maakt. Daarnaast is de S-MAX een zuinige auto. Met een reeks opvallende technologieën, waaronder het optionele intelligente All-Wheel Drive-systeem (AWD) is dit een van de slimste zevenzitters van dit moment. Meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Op zoek naar auto's geschikt voor 7 personen

Bekijk alle geschikte auto’s voor 7 personen. Klik op de button voor het overzicht van alle auto’s.

Over Ford

Op deze pagina vind je een overzicht van een ‘x’ aantal 7 persoons Ford modellen. Heb je een groot gezin? Of heb je gewoon behoefte aan extra veel bagage ruimte? Dan is het zeker de moeite waard om bovenstaande 7-zitters te overwegen, wanneer je van plan bent een nieuwe auto te kopen of te leasen.


7 persoons Ford kopen of leasen

De meest gekochte, en best sturende Ford 7-zits auto’s zijn de Galaxy, de Grand C-Max en de S-Max. De nieuwprijs van deze auto’s varieert van ruim 40.000 tot ruim 60.000 euro. We hebben het dan natuurlijk wel over de modellen vanaf 2015.

De Galaxy is al vanaf 1996 op de markt, de Grand C-Max en de S-Max kwamen respectievelijk in 2006 en 2007. Omdat deze 7 persoons auto’s al lange tijd op de markt zijn, zijn er genoeg prachtige occasions te vinden voor relatief lage prijzen. De meeste dealers bieden tweedehands 7-zitters – als de S-Max of een Grand C-Max – aan, voor een kleine 8.000 euro. Leasen is natuurlijk ook altijd een optie. In Nederland kennen we drie verschillende leasevormen: financial lease, private lease en operational lease.

Financial Lease:

Financial lease Is de meest gekozen vorm door ZZP’ers en ondernemers in het algemeen. Door het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van je aanbetaling en maandbedrag, zijn er geen financiële verrassingen en ben je gegarandeerd mobiel. Een goede investering die niet ten koste gaat van de liquiditeit van je onderneming. Reparatie en onderhoud is voor eigen rekening en in alle gevallen kun je naar je eigen dealer/garage gaan.

Operational Lease:

Met operational lease neemt de dealer het beheer en de financiering van de auto voor haar rekening. Zij zijn juridisch en economisch eigenaar van de auto en dragen alle risico’s. Wanneer het contract afloopt gaat de auto terug naar de dealer. Operational lease lijkt op huur op lange termijn.

Private Lease:

Private lease lijkt erg op financial lease. Waar vroeger leasen alleen voor de zakelijke rijders mogelijk was. Kan je nu ook als particulier leasen, middels private lease. Tegen een vast bedrag per maand kan je een nieuwe auto rijden zonder dat je ook daadwerkelijk eigenaar wordt van de auto. Private leasecontracten hebben vaak een contractduur van 12-60 maanden. Het maandbedrag is over het algemeen inclusief de meeste gemaakte kosten die bij een auto komen kijken. Denk aan: reparatie en onderhoud, verzekeringen, belastingen etc.


Diesel en benzine

De zeven persoons auto’s van Ford komen in verschillende modellen en worden geleverd met zowel diesel- als benzine motoren. Rij je ieder jaar tenminste 15.000 kilometer? Dan is het met de 7-zitters van Ford verstandig om te kiezen voor een auto met een dieselmotor.


Inruilen

Vind je een nieuwe auto wat te prijzig en wil je ook niet vastzitten aan een lease contract? Dan is het wellicht verstandig om een occasion (tweedehands) aan te schaffen. Zoals gezegd zijn de hierboven getoonde modellen, bij de meeste dealers beschikbaar vanaf +/- 8.000 euro. Heb je dan ook nog een nette inruil auto? Dan kan het zijn dat je voor relatief weinig geld, een ruim opgezette Ford zevenzitter op de kop kan tikken.


Geschikte Ford modellen voor 7 personen zijn de: Galaxy, Grand C-Max, Grand Tourneo Connect, S-Max, Tourneo Custom en Windstar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Merken geschikt voor 7 personen

Audi-Logo-150x150
Chevrolet 7 zitter
chrysler 7 zitter
Citroen 7 zitter
fiat 7 zitter
ford 7 zitter
kia 7 zitter
Peugeot 7 zitter
Renault 7 zitter
seat 7 zitter
Toyota 7 zitter
volkswagen 7 zitter
Volvo 7 zitter
Opel 7 zitter
Mitsubishi 7 zitter
Nissan 7 zitter
Back to top