Renault 7 persoons

Bekijk hier de meest gewilde Renault 7-zitters

Renault Grand Scenic 7 zits

Renault Grand Scenic

De Renault Grand Scenic is een ruim opgezette auto, geschikt voor 7 personen. Deze zevenzitter heeft alle technische voorzieningen die het autorijden comfortabel maken. Denk hierbij aan onder meer: parkeersensoren voor en achter, cruise control en separate airco voor de achterbank. Meer weten over deze auto? Klik op onderstaande button.

Renault grand espace 7 zits

Renault Grand Espace

De Renault Grand Espace is de volgende topper van Renault in deze lijst. De Grand Espace is de grotere broer van de Renault Espace. De auto is in verschillende uitvoeringen te krijgen, waaronder een 7 persoons uitvoering. Heb je een groot gezin of ben je op zoek naar een auto met veel bergruimte? Bekijk dan zeker even de Grand Espace.

renault espace 7 zits

Renault Espace

Moderne styling, buitengewone prestaties en perfect sturen. Dat is wat de Espace uniek maakt. Daarnaast is de Renault Espace een zuinige auto. Meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Op zoek naar auto's geschikt voor 7 personen

Bekijk alle geschikte auto’s voor 7 personen. Klik op de button voor het overzicht van alle auto’s.

Over Renault

7 persoons Renault kopen of leasen

De Renault 7-zitters die het meest gekocht worden zijn de Grand Espace, Espace, Grand Kangoo, Grand Scenic, Leguna Break en Trafic Passenger.

De nieuwprijs van de Renault Grand Espace is vrij hoog. Een occasions is dus een betere keuze. Het leasen van deze Renault is natuurlijk ook een optie. We kennen drie verschillende leasevormen: Financial lease, private lease en operational lease.

Financial Lease:

Financial lease Is de meest gekozen vorm door ZZP’ers en ondernemers in het algemeen. Door het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van je aanbetaling en maandbedrag, zijn er geen financiële verrassingen en ben je gegarandeerd mobiel. Een goede investering die niet ten koste gaat van de liquiditeit van je onderneming. Reparatie en onderhoud is voor eigen rekening en in alle gevallen kun je naar je eigen dealer/garage gaan.

Operational Lease:

Met operational lease neemt de dealer het beheer en de financiering van de auto voor haar rekening. Zij zijn juridisch en economisch eigenaar van de auto en dragen alle risico’s. Wanneer het contract afloopt gaat de auto terug naar de dealer. Operational lease lijkt op huur op lange termijn.

Private Lease:

Private lease lijkt erg op financial lease. Waar vroeger leasen alleen voor de zakelijke rijders mogelijk was. Kan je nu ook als particulier leasen, middels private lease. Tegen een vast bedrag per maand kan je een nieuwe auto rijden zonder dat je ook daadwerkelijk eigenaar wordt van de auto. Private leasecontracten hebben vaak een contractduur van 12-60 maanden. Het maandbedrag is over het algemeen inclusief de meeste gemaakte kosten die bij een auto komen kijken. Denk aan: reparatie en onderhoud, verzekeringen, belastingen etc.


Diesel en benzine

De zeven persoons auto’s van Renault komen in verschillende modellen en worden geleverd met zowel diesel- als benzine motoren. Rij je ieder jaar tenminste 15.000 kilometer? Dan is het met de 7-zitters van Renault verstandig om te kiezen voor een auto met een dieselmotor.


Inruilen

Vind je een nieuwe auto wat te prijzig en wil je ook niet vastzitten aan een lease contract? Dan is het wellicht verstandig om een occasion (tweedehands) aan te schaffen. Zoals gezegd zijn de hierboven getoonde modellen, bij de meeste dealers beschikbaar vanaf +/- 15.000 euro. Heb je dan ook nog een nette inruil auto? Dan kan het zijn dat je voor relatief weinig geld, een ruim opgezette Renault zevenzitter op de kop kan tikken.


Geschikte Renault modellen voor 7 personen zijn de: Grand Espace, Espace, Grand Kangoo, Grand Scenic, Leguna Break en Trafic Passenger. 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Merken geschikt voor 7 personen

Audi-Logo-150x150
Chevrolet 7 zitter
chrysler 7 zitter
Citroen 7 zitter
fiat 7 zitter
ford 7 zitter
kia 7 zitter
Peugeot 7 zitter
Renault 7 zitter
seat 7 zitter
Toyota 7 zitter
volkswagen 7 zitter
Volvo 7 zitter
Opel 7 zitter
Mitsubishi 7 zitter
Nissan 7 zitter
Back to top