Blog

Latest Industry News

De voordelen van rijden op Adblue brandstof

Alle voordelen op een rij

We leven in tijden waarin het belangrijk is dat we wat beter gaan zorgen voor onze aarde. Milieuvriendelijke maatregelen zijn in de mode, want het is van belang dat we op allerlei manieren een steentje bijdragen aan een schoner milieu. Ook voor dieselmotoren is er een milieuvriendelijkere optie: Adblue brandstof. Hieronder worden de voordelen van dit nieuwe type brandstof op een rijtje gezet.

 

Wat is Adblue precies?

Bij dieselmotoren wordt er vaak gesproken over de NOx-uitstoot, een verzamelnaam voor de uitstoot van stikstofmonoxide en stikstofdioxide. Deze stoffen zijn schadelijk voor zowel onze gezondheid als het milieu, waardoor het van belang is dat de uitstoot van deze schadelijke stoffen zoveel mogelijk beperkt wordt. Door de chemische reactie die de Adblue brandstof veroorzaakt, wordt de NOx-uitstoot significant beperkt.

 

Een aantal voordelen van Adblue brandstof op een rijtje

Doordat Adblue de NOx-uitstoot minimaliseert, maakt dit Adblue tot een milieu- en mensvriendelijkere optie als brandstof. Het is om deze reden dat grote bedrijven overstappen op het gebruik van Adblue voor dieselmotoren, zodat voertuigen voortaan voldoen aan de Europese emissienormen. Bij vele tankstations zijn inmiddels Adblue-pompen te vinden. Deze brandstof is dus gemakkelijk te vinden. Daarnaast is het erg fijn dat deze brandstof niet gevaarlijk is. Je moet tijdens het vullen van de Adblue brandstof er wel op letten dat je niet knoeit, want het kan vlekken opleveren. Gelukkig zijn deze vlekken aan de hand van veel water er vrij eenvoudig weer uit te wassen.

 

Adblue is eenvoudig online te bestellen

Adblue is verkrijgbaar in bussen van 5 tot 10 liter, mocht je jerrycans prefereren. Via deze site krijg je een helder overzicht te zien van de prijzen van Adblue brandstof binnen bepaalde gebieden. Dus ook in jouw omgeving kun je op zoek naar de beste prijzen voor deze brandstof. Wanneer je de Adblue voor de beste prijs gevonden hebt, is het alleen nog maar een kwestie van het invullen van het bestelformulier via dieselolie24.nl. Binnen no time ontvang je de levering.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top