Blog

Latest Industry News

Auto dippen met ‘vloeibaar rubber’

Auto dippen met ‘vloeibaar rubber’

Een auto dippen met vloeibaar rubber, ook wel bekend als ‘car dipping’, is een methode om uw voertuig in een nieuw jasje te steken. Voor een car dip kunt u onder andere terecht bij Spraydip, zij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de rubberlaag. Bent u toe aan een nieuwe kleur voor uw auto? Dan wordt deze eenvoudig overgespoten met vloeibaar rubber. Om het beste resultaat te kunnen bereiken worden er meerdere lagen na elkaar gespoten. Hierdoor krijgt u een smetteloos en strak resultaat. Ook heel handig, het rubber kan ook makkelijk weer worden verwijderd! U hoeft dus niet bang te zijn dat u niet blij bent met het resultaat, in dat geval kunt u de car dip weer terugdraaien en een andere kleur uitkiezen.

Car wrappen of dippen?

Een auto dippen met vloeibaar rubber mag niet worden verward met het aanbrengen van een folie. Dit wordt ‘car wrapping’ genoemd en is een compleet andere methode. Door voor het dippen te kiezen heeft u dezelfde kwaliteit, daarnaast kunt u een dip ook weer makkelijk van de auto verwijderen. U kunt kiezen uit alle mogelijke kleuren, zo ook voor een kleurloze rubberlaag. Hiermee beschermt u uw auto tegen beschadigingen van buitenaf zonder dat u het uiterlijk hoeft te veranderen. Steenslag krijgt geen kans meer bij uw auto! Laat uw gehele auto spuiten of kies voor een paar onderdelen. Het is mogelijk om meerdere kleuren te spuiten.

‘Car dipping’ is voordelig

Het dippen van de auto heeft nog veel meer voordelen. De kwaliteit ervan is hetzelfde als bij een car wrap, de bescherming is sterk en de laag die wordt aangebracht is licht. U kunt de laag makkelijk weer verwijderen en het dippen gaat vaak een stuk sneller dan een car wrapping. Binnen enkele dagen is uw auto zo goed als nieuw! Soms kan het zelfs al binnen een enkele dag gebeuren. U hoeft uw vingers niet meer te branden aan de hitte van de föhn, deze heeft u helemaal niet nodig als u geen folie gebruikt. Het fijnste aan het kiezen voor het dippen van een auto met vloeibaar rubber is de prijs. U bent een stuk voordeliger uit dan bij een wrap!

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top